torsdag 5. februar 2015

Egosokker

Jeg må nok bare innse det - jeg er en sokkestrikker! Har alltid sagt at jeg ikke er det, men jammen har jeg blitt det. Jeg må nok også bare innse at jeg ikke liker å strikke etter oppskrift. Fordelen med strikking er jo nettopp det at man ikke trenger å fokusere så mye! Så etter å ha strikket flere sokkepar til gutta var det jammen min tur. Egosokkestrikk ruler!6 kommentarer:

 1. Elsker også sokkestrikning - lige nu eksperimenterer jeg med flerfarvet vævestrik, det giver sjove, tykke og varme vintersokker :) Eneste sokkeopskrift, jeg har brugt, er Rye Socks fra tincanknits, og effekten med retrillerne er jo let at overføre til et andet maskeantal. Dejlige, friske farver du har valgt :)

  SvarSlett
 2. Utrolig herlige sokker! Eg er en god sokker bruker men en dårlig sokker strikker, de når aldri helt opp på strikkelisten ettersom mamma strikker de vi trenger ;)

  SvarSlett
 3. Så kule de ble. Deilig med en skikkelig farge-dæsj på hæl og tær :D

  SvarSlett
 4. Åååå, herlige! Elsker hva disse fargene gjør med hverandre! Og ekstra digg at det er ego-strikk! ;) Jobber med å bli flinkere til å strikke til meg selv jeg! :)

  SvarSlett
 5. Flotte med andre farger på tær og hæl! Sokker er jeg glad i å strikke på tur. Det er jo alltid bruk for et par sokker, og så er det kjekt veskestrikk.

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!