søndag 15. februar 2015

Bli ny minikommode fra IKEA

Denne lille kommoden fra IKEA har vært med oss i alle år. Faktisk så mange år at den ene skuffen har blitt borte, og ingen av oss aner hvor den kan ha tatt veien eller når det kan ha skjedd...En papirdekket eske får ta standinrollen som skuff :) For 8 år siden dekket jeg skuffene med stoff. Endelig fikk jeg revet av stoffet og pusset ned skuffene. Nå er de malt i fargen "hot mango". Føles bedre!

Blomsterpottene er en gammel potte som har fått pyntes seg med sprittusj og en tapetdekket blikkboks. Duger:)

5 kommentarer:

 1. Akkurat en sånn har jeg tenkt til å pusse opp og gi til min mamma i bursdagsgave i år - og nå ble jeg inspirert til å sette i gang, takk skal du ha! Den jeg har har også vært med meg i nærmere tjue år, tror jeg. Vet at de ikke selger dem på IKEA lenger og at mange faktisk er på jakt etter slike der ute. Går fint med en skuff i manko og, man finner gjerne en kreativ løsning på slikt ;)

  SvarSlett
 2. Så fin farge :) Jeg har to minikommoder fra IKEA og den ene er umalt (den andre har annenhver hvit og svart skuff), kanskje den skal få en lignende farge som din. Takk for inspirasjonen!

  SvarSlett
 3. Fint!
  Jeg har også to slike kommoder. Den ene har jeg tapetsert med rosa og rød tapet nå i voksen alder og den andre har jeg malt på som liten. Syns ikke den er så fin nå, men får meg ikke til å male over heller. Guttene syns den er fin hvertfall så de har den på rommet sitt med alt mulig krimskrams oppi :)

  God uke til deg!

  Klem Kine M

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!