onsdag 28. januar 2015

sokkestrikkekjøret

Plutselig har det gått nesten 4 måneder siden forrige innlegg. Jobb og småbarnslivet har innhentet meg og tatt litt overhånd. Å drive en blogg tar jo så fryktelig mye tid! Men jeg savner det. Savner å tenke farger og mønstre, savner å sy og savner å drive eplabutikken (mer enn at den bare er der...).  Og jeg har ikke lyst til å gi opp bloggen selvom innleggene er litt sjeldnere (eller veldig sjeldne i det siste;). Har fortsatt så mye jeg har lyst til å dele! 

I det siste har jeg havnet på strikkekjøret. En venninne lurte på om jeg kunne lære henne å strikke sokker. Og da var det gjort. Det ble 3 par sokker på rappen, noe som er ganske bra til meg å være siden jeg har et litt trøblete forhold til sokk nr 2. Trikset har vist seg å være å ikke føle seg ferdig etter første sokk :)

11 kommentarer:

 1. La oss ta en ny kveld snart!! Jeg har et par ting jeg lurer på, bare litt fin justeringer. Klem fra venninden:)

  SvarSlett
  Svar
  1. JA! Helt klart! superkoselig med ny kveld:)

   Slett
 2. Stripesokker er jo supermotiverende, bare en stripe til! Og så blir de så fine.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nettopp! Striper er genialt :)

   Slett
 3. Så koselig med innlegg fra deg, håper du finner tid og lyst til flere:)
  Og sokker med striper er jo geniale, da ser man jo framgangen så lett!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig! Ja, håper virkelig det blir tid til flere :)

   Slett
 4. Vi elsker dine hjemmestrikkede :-) Så flotte og gode varme.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hjemmestrikket er best altså :)

   Slett
 5. Haha, jeg lo godt av løsningen på Second Sock Syndrome - ikke føle seg ferdig. Det er bra du er flink til å bestemme hva du skal føle ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, så bra! Ja, det tok meg litt tid å overbevise meg selv om det, men jammen funka det :)

   Slett
 6. Jeg har det præcis på samme måde med sokker. Nummer to er svær at få gjort færdig :-)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!