onsdag 28. januar 2015

sokkestrikkekjøret

Plutselig har det gått nesten 4 måneder siden forrige innlegg. Jobb og småbarnslivet har innhentet meg og tatt litt overhånd. Å drive en blogg tar jo så fryktelig mye tid! Men jeg savner det. Savner å tenke farger og mønstre, savner å sy og savner å drive eplabutikken (mer enn at den bare er der...).  Og jeg har ikke lyst til å gi opp bloggen selvom innleggene er litt sjeldnere (eller veldig sjeldne i det siste;). Har fortsatt så mye jeg har lyst til å dele! 

I det siste har jeg havnet på strikkekjøret. En venninne lurte på om jeg kunne lære henne å strikke sokker. Og da var det gjort. Det ble 3 par sokker på rappen, noe som er ganske bra til meg å være siden jeg har et litt trøblete forhold til sokk nr 2. Trikset har vist seg å være å ikke føle seg ferdig etter første sokk :)

11 kommentarer:

 1. La oss ta en ny kveld snart!! Jeg har et par ting jeg lurer på, bare litt fin justeringer. Klem fra venninden:)

  SvarSlett
  Svar
  1. JA! Helt klart! superkoselig med ny kveld:)

   Slett
 2. Stripesokker er jo supermotiverende, bare en stripe til! Og så blir de så fine.

  SvarSlett
 3. Så koselig med innlegg fra deg, håper du finner tid og lyst til flere:)
  Og sokker med striper er jo geniale, da ser man jo framgangen så lett!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig! Ja, håper virkelig det blir tid til flere :)

   Slett
 4. Vi elsker dine hjemmestrikkede :-) Så flotte og gode varme.

  SvarSlett
 5. Haha, jeg lo godt av løsningen på Second Sock Syndrome - ikke føle seg ferdig. Det er bra du er flink til å bestemme hva du skal føle ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, så bra! Ja, det tok meg litt tid å overbevise meg selv om det, men jammen funka det :)

   Slett
 6. Jeg har det præcis på samme måde med sokker. Nummer to er svær at få gjort færdig :-)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!