lørdag 31. januar 2015

Små nødvendigheter til meg selv


Et lite halvdesperat forsøk på å få litt orden i veska. Der flyter det av løse blyanter og penner. Og jeg ender alltid opp med å rote rundt i veska og lete etter nøklene. Et pennal og et litt mer synlig nøkkelbånd gjør nok susen tipper jeg.

Og mens jeg først var i gang kjørte jeg på med et lite bærenett også. Dette er ment til strikketøy. Vurderte først en løsning med glidelås i toppen, men landet på at det er kjekt å kunne bære med seg uten å drasse med veska også. Også bare liker jeg formen på et bærenett :)

4 kommentarer:

 1. Så fine de ble! Snor på nøkkelringen er redningen for oss som har det rotete i veska :P

  SvarSlett
 2. Kjekt med slike praktiske ting til en selv. :) Liker stoffet! Hvor er det fra?

  SvarSlett
 3. Så fine ting! Du er så flinkt til å sy. Likte også veldig godt stoffet.

  SvarSlett
 4. Takk dere! Stoffet er fra stoff og stil :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!