onsdag 3. september 2014

Pause

Her i huset krabber vi inn under teppene og innser at høsten har kommet. Og med høsten følger også jobbing. Mye jobbing, og jeg innser at sy-hobbyen min etterhvert føles litt som en jobb den også. Derfor har jeg tenkt til å pakke den litt bort en periode, og håpe at sy-lysten da kommer over meg rett og slett fordi det ikke blir nok en ting jeg føler at jeg "må". For aller første gang stenger jeg eplabutikken for en periode. Det tar så mye tid å ta bilder, legge inn produktbeskrivelser og pakke bestillinger. Så da er det bedre å la være en stund:) Men Vibelig er her fortsatt selvom jeg satser på salg gjennom andre kanaler enn eplabutikken en tid framover. Og er det noe du lurer på er det forstatt bare å ta kontakt på vibelig   (at)    gmail   (dot) com. Ønsker dere alle en finfin høst!

4 kommentarer:

 1. Hei! Man trenger noen pauser iblant, kjenner veldig godt til det. Håper syinspirasjonen kommer over deg etter litt "fri". God pause til deg:-)

  SvarSlett
 2. Kjenner meg igjen - og det er viktig å sette grensene selv. God sypause!

  SvarSlett
 3. God sypause! Er delvis der selv, kjenner jeg.. Vi får satse på sygleden og inspirasjonen kommer igjen snart:)

  SvarSlett
 4. I adore simply how much information one can have from your world wide web. And with regards to producing money and running a blog, you have some good content on right here. Cool Tattoos Information...Best Cccam Server

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!