søndag 13. juli 2014

Sommerbukser

 Jeg er veldig glad i sommerblomster, og sommerbukser med sommerblomster må jo bli bra :) men selvom jeg er veldig for at gutter kan gå i alle farger og utfordre litt hva som er typisk guttete, må selv jeg innrømme at disse nok er mer for jenter. Så da er begge to til salgs:)

2 kommentarer:

  1. Så fine de ble! Du er så flink til å finne fram til de vakreste stoffene :)

    SvarSlett
  2. Så glade klær du lager! :-) Har selv lyst til å lære meg å sy... Hvordan starta du? Er du sjølvlært, har du lært av andre eller har du gått noen kurs du kan anbefale? ... Andre tips til bøker eller lignende som kan sparke meg i gang? Har en liten gutt jeg gjerne vil lage ting til!

    SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!