fredag 6. juni 2014

Syrom. Så ryddig har det aldri vært før!

 Jeg skal ærlig innrømme at det tidligere har vært så rotete her inne at det ikke har vært særlig mye inspirasjon å hente. Lagring, kontorsaker og mangel på lister har gjort sitt til at syrommet har forblitt et neglisjert rom, og at jeg som oftest har flyttet meg ut i stua for å sy. Men nå har jeg endelig innredet, og gjort det til et inspirerende sted å være. Rotet er der fortsatt, men nå i andre enden av rommet og bak døra;) Nå gleder jeg meg skikkelig til å bruke det!


En tapetstripe og en vimpelrad er festet med tack-it. Bildet som Henrik og jeg klipte og limte har fått plass sammen med små koselige lapper jeg har fått av Peter gjennom tidene. Erter til erteposer har fått en litt mer dekorativ rolle enn i de pappkartongene de kommer i. Små ting som gjør det tusen ganger koseligere å være der!13 kommentarer:

 1. det ser rigtig flot ud :)

  SvarSlett
 2. ja, det betyder virkelig meget for inspirationen, at der er ryddeligt og plads til at den kan komme til. du har virkelig fået et ordentligt vibelig syrum. tillykke.

  SvarSlett
 3. Super skønt rum! Og kender godt det med rodet - mit er kun fint, når der skal tages billeder:-) Elsker dine knapper med vintage stoffer.

  Kh
  Anna

  SvarSlett
 4. Dejligt rum! Er lidt misundelig :) Kh. Kristina

  SvarSlett
 5. Ej hvor er det bare totalt hyggeligt.. det rum ville jeg elske at sidde og sy i :)

  SvarSlett
 6. For et herlig syrom ♥
  Der tipper jeg det er masse inspirasjon og hente:)
  Pg så mange herlige små plagg! :)

  SvarSlett
 7. Åh, for et deilig og inspirerende rom!
  Og rot, ja det er vel nesten ikke til å unngå på et syrom...Får ta det som et tegn på at det skjer masse kreativt!

  SvarSlett
 8. Det var et nydelig og veldig inspirerende syrom! :)

  SvarSlett
 9. Så fint og koselig du har det!

  SvarSlett
 10. Flott syrom med mange fine fargar. Der er det nok mykje inspirasjon å hente!

  SvarSlett
 11. Så heldig du er. Eller kanskje jeg heller skal si, så flink du er til å prioritere ;)
  Et fantastisk og inspirerende syrom, her kan jeg tenke meg at du kommer til å kose deg og skape masse vakre ting.

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!