søndag 4. mai 2014

Gjenbrukte sommerblomster!


Tre blomstrete sommerkjoler i deilig mykt gjenbrukt stoff. Alle har tidligere vært sengetøy og skal nå få prøve seg som barneklær. Alle er lagt ut i eplabutikken min.

3 kommentarer:

 1. Så søte de var! Hvor finner du alle de fine gjenbruksstoffene du bruker?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Nå har jeg spart en god stund.. Noe har jeg fått fra venner av mamma og pappa, noe er fra loppemarked og diverse bruktbutikker og noe har jeg kjøpt på markeder. Holder alltid utkikk etter fine stoffer :) Men veldig lurt å si fra til folk du kjenner at du er på jakt etter sånne stoffer. Kanskje har foreldrene deres noe liggende på loftet eller på hytta som ellers ville blitt kastet eller bare liggende... Lykke til!

   Slett
  2. Takk for tips. Jeg har gitt beskjed til foreldre og besteforeldre allerede, og ellers er det nok bare å smøre seg med tålmodighet. Jeg kan jo ikke forvente å ha verdens største samling etter bare noen måneder ;)

   Slett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!