søndag 13. april 2014

Kili bor her - lag et papirhus


Jeg husker jeg elsket dette da jeg var liten. Papirhus. Jeg lagde haugevis med hus og klipte og limte. Lagde historier om de som bodde der og lekte med det i timesvis. Jeg husker blant annet at jeg hadde et hus der det bodde en undulat som jeg hadde klippet ut fra et ukeblad.

Og nå ville jeg lage med Henrik. Jeg sydde A4ark midt på, brettet og klipte til tak. Vips, så har man en bok. Det jeg syntes var aller mest spennende var at det måtte være en dør inn til neste side. Jeg husker jeg følte meg ekstra lur da jeg hadde laget en skjult dør bak et bilde på veggen, eller en bokhylle jeg kunne åpne.

Her har luken fått en stige ned til en sykkel og en trampoline. Og på bildet av en støvel skjuler det seg jammen en dør inn til neste side. Kili har også fått en egen kinosal med 13 stoler, et soverom, en kjeller med do og en helt egen stue med bilde av en ketshupflaske og en bæsj.Og på første side har figuren fått en liten lomme der den kan bo når man ikke leker med den. Praktisk, og ganske så koselig.

Dette er en veldig koselig aktivitet å gjøre sammen, og jeg digger å høre alle de fine ideene til Henrik. Noen er selvfølgelig helt far-out etter min mening, så det er nesten så jeg har lyst til å lage mitt helt eget så jeg kan få det akkurat som jeg vil ;)4 kommentarer:

 1. For en god ide!! Kommer til å slå ann hos tiåringen min som elsker å tegne, og som mildt sagt har god fantasi, hihi
  God påske!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hun kommer til å elske det :) God påske!

   Slett
 2. Dette var jo en super idé! Så artig å pusle med papir, fargeblyanter, saks og lim:-)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!