mandag 10. mars 2014

Savner..

Jeg savner å sy! Skikkelig! Savner sy-rommet, stoffene, egentiden og alle fargene. Det er litt som om en liten bit av meg er borte nå som det er SÅ lenge siden sist...For tiden bor vi hos mamma og pappa mens badet vårt pusses opp. Og så utrolig godt det skal bli å flytte hjem igjen når det er ferdig :) Men i mellomtiden får jeg samle inspirasjon og glede meg til jeg får muligheten til litt sy-tid igjen.

8 kommentarer:

 1. Den kjolen.... herlighet, den kan jeg se for meg jenta mi i til sommeren..., har du den fortsatt? Skjønner godt at du gleder deg til å flytte hjem igjen. Uansett hvor greie foreldre er så er det hyggelig å være på besøk.., og ikke minst deilig å ha sitt eget..:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Husker faktisk ikke om jeg fortsatt har den... Men skal sjekke neste gang jeg er hjemom :) Og vi er nokså heldige som har hele huset til mamma og pappa for oss selv mens de er bortreist ;)

   Slett
 2. Eg kjenner så godt igjen det saknet! Saknet etter å skape noko fint, omgi seg med inspirerande materiell og ikkje minst dele det med andre! :) Vi er nok mange som gler oss til du får flytte heim igjen… ;)

  Ønskar deg solskinn og gode dagar, Vibeke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, jeg blir så glad av ordene dine! Savner å bare sitte å se på tingene og ta i stoffene. Trenger ikke egentlig engang å lage noe ;) Ønsker deg flotte vårdager, Guro!

   Slett
 3. For en utrolig nydelig kjole!

  SvarSlett
 4. Men tenk så deilig det blir å komme tilbake til det da, og så med nytt bad i huset da:)
  Herlige ting på bildet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja fysøren, det blir flott altså! Det er jo det som gjør at man holder ut midlertidighetene :)

   Slett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!