torsdag 16. januar 2014

Restegarn?
Jeg innbilder meg selv hver gang at jeg skal få brukt opp restegarnet. Men sannheten er at bare en brøkdel av dette teppet egentlig er restegarn. Og restegarn er vel strengt tatt å ta i, for det var jo egentlig bare hele nøster som jeg ikke hadde funnet noe bruksområde til. Resten er kjøpt inn fordi jeg syntes det passet i fargene. Så da satt jeg plutselig igjen med mer garn enn da jeg startet, og fortsatt med rester igjen av det opprinnelige garnet. vel, vel.. kanskje neste gang;)

21 kommentarer:

 1. Kjenner til det ja..., men tanken er jo god da.., kanskje man faktisk får det til en dag også, bare man har nok restegarn, hihi Men for et utrolig kult teppe!!!! Fikk lyst til å legge bort alt av håndarbeid jeg har liggende, for å lage et lignende.., ja, spørs om jeg ikke må herme litt en gang om det er ok..

  Ha en super dag!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig! Herm i vei, det tar jeg bare som et kompiment :)

   Slett
 2. Hi, hi, så herlig! Men teppet ble jo utrolig fint da.
  Du får strikke et lite teppe av restene da, til barna:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Og ja, kanskje det. Men ble plutselig så lei av å strikke med de fargene ;)

   Slett
 3. Hmmm... kender den situation ganske godt!! Flot tæppe.

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt det ikke bare er meg :) Og takk!

   Slett
 4. Du må i gang med et restegarns-restegarnstæppe og det er jo ganske flot :)

  SvarSlett
 5. Om du strikker sokker eller votter blir du kvitt det ganske fort. Du kan bruke det som striper, eller som en del av et mønster. Slik blei eg kvitt ein del strømpegarn! Pass på å ikkje vere for konsekvent på mønsteret eller fargane. For augebliket sitt eg med ein sokk som ikkje blir ferdig, sida eg gjekk tom for garn...

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er bare det at jeg er så utrolig dårlig på å strikke sokker. Også blir jeg så lei meg når det går hull på dem selv etter kort tids bruk...

   Slett
 6. Artig med de ulike stripene som allikevel er symmetri i. Flotte, glade farger!

  SvarSlett
 7. Skikkeleg fint vart det! :) Og det har sjarmen som eit restegarnsteppe skal ha, så då er i alle fall eitt av kriteria oppfyllt…?
  Men har du oversikt over kva slags garn du har, slik at det blir lik tjukkelse og slikt? Eg har jo garn i alle variantar, men berre litt av kvar sort, og vågar meg ikkje på noko prosjekt der eg må mikse ulike typar. Eller har du prøvd deg på det?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Dette er strikket med samme garn (et billig ullgarn fra Bogerud), men har prøvd med ulik tykkelse før på dette teppet: http://www.vibelig.no/2012/06/strikketeppe.html Og det gikk faktisk greit. Men de var sånn nogenlunde like. Noensteder ble remsene litt smalere slik at det endelige resultatet blir at teppet blir litt "bølgete". Men det merker man jo egentlig aldri når det er i bruk. Så absolutt verdt et forsøk om de ikke er alt for ulike!

   Slett
 8. Hvorfor skal man ikké kunne ha litt garn liggende i skapet, He He :))) teppet var n y d e l i g!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg tror jeg ville vært litt stressa om jeg ikke hadde garn i skapet... Så det MÅ jeg ha altså :) Og tusen takk!

   Slett
 9. Så fiiint teppe:) Dette må pinnes, så kanskje en dag er jeg i gang;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Og lykke til! Det er perfekt TVstrikk :)

   Slett
 10. Kjenner følelsen! Men sååå fint det ble!
  Du får bruke små nøster til å strikke lite lappeteppe til Alma davel ;-) Ha en god lørdag!

  SvarSlett
 11. Veldig fint, åkke som.

  Mvh astrid.d@gmail.com

  SvarSlett
 12. Haha, velkjent fenomen! :) Fint ble det uansett. Morsomt med et så annerledes teppe, folk flest har ofte vanskelig med å løsrive seg fra symetri og regler ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, er ikke så god på det selv. Det er nemlig masse regler i dette teppet. De små radene er på 7 riller og firkantene på 28, sånn at det går opp liksom ;) Ja, også er fargene planlagt da... :)

   Slett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!