fredag 17. januar 2014

Mørkeblått til to

 
I dag fikk jeg endelig litt etterlengtet tid med symaskinen. Den har virkelig stått stille i litt for lang tid, og jo lenger tid det tar mellom hver gang, jo vanskeligere blir det også å sette seg ned med den. Men når man først er i gang så er det jo SÅ bra! I dag fikk jeg sydd en selebukse til Håvard. Disse har jeg bare sydd til andre, men jammen på tide at Håvard fikk en han også. Henrik bodde jo i en tilsvarende da han var liten. 

Og Henrik syntes det var på tide at Alma fikk seg noen sko. Og mørkeblå skulle de være. Og da han fikk se gullknappene var han solgt. Sånne måtte de ha. En eksklusiv kombinasjon til Alma altså. Og hvis noen lurer på hvordan jeg fikk henne til å sitte (de som har sånne dukker selv vet kanskje at det er HELT umulig...), så har jeg rett og slett puttet en teipdispenser i ryggen på henne ;) 10 kommentarer:

 1. De buksene er kjempefine til små krabater:) Jeg har sydd mange av de, og gleder meg til frøkna i magen kommer i passende størrelse til de:) Den dukka er så fin asså, skulle ønske jeg kunne finne på å strikke ei slik..:) Var forresten på inspirasjonsjakt til å sy bukser her om dagen, og da bladde jeg lenge her på bloggen din, den er jo proppfull av inspirasjon og fargeglede, akkurat det jeg trengte! Ha en god kveld da:)

  Hilsen Mari (Frufjellz på insta)

  SvarSlett
 2. Heldige Håvard, og heldige Alma! :)

  SvarSlett
 3. Så skjønn dukke - klart hun må ha sko med gullknapper på :) Buksene er også en herlig modell :) Fin snøhelg til deg :)

  SvarSlett
 4. Skal si du er en kreativ sjel! Å for noen flotte farger!

  SvarSlett
 5. Så flotte klær du har laget! :)

  SvarSlett
 6. For en herlig dukke! Jeg har ei sånn snuppelure liggende jeg og (med knæsj blått hår), men hun er foreløpig bare i undertøyet… Burde kanskje gjøre noe med det snart ja… :P Elsker disse dukkene til A & C!
  Fin selebukse!

  SvarSlett
 7. Merethe Saurdal7. mars 2014 kl. 20:40

  For en herlig blogg du har, og så masse fint du lager! Veldig inspirerende... Du er så utrolig flink til å sette sammen farger og mønstre! Håper du får solgt masse og fortsetter å gjøre verden til en mer fargerik plass. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så utrolig hyggelig sagt! Nå ble jeg glad! Tusen takk :)

   Slett
 8. Dere er så greie alle sammen! Virkelig tusen takk for så fine ord! You made my day :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!