søndag 29. desember 2013

Personlig almanakk giveaway! -CLOSED-


Vil du vinne en personlig almanakk fra personligalmanakk.com ? Legg igjen en kommentar på dette innlegget og du er med i trekningen 1. januar. Husk å legge igjen mailadresse dersom du ikke har egen blogg.

Mitt første møte med personlig almanakk var da jeg skulle lage en liten gave til mamman og pappan min som takk for all barnevakt da vi pusset opp huset i fjor sommer. Gutta nærmest bodde der en periode, og jeg hadde lyst til å gi en personlig gave. Da kom jeg over siden deres og ble umiddelbart begeistret. Jeg digger fotogaver, og når de i tillegg er så anvendelige er det helt topp! Kvaliteten var utmerket med beskyttende plastomslag, strikk, linjal og ikke minst et godt papir å skrive på.
Innmaten velger du selv - linjer, ruter eller blanke ark.


I vårt forsøk på å bli en organisert familie har jeg i år laget en personlig veggalmanakk. En kolonne for hver av oss, og igjen er valgfriheten ypperlig. Blant annet personlige datoer, bilder og egne moduler nederst. Vi tenker blant annet å bli skikkelig gode på å planlegge middager neste år og har, i tillegg til lister og gjøremål, lagt inn en egen rubrikk for dette nederst.Min neste bestilling er helt klart en personlig almanakk! Du kan velge forside blant flere superkule ferdige design, eller bruke egne bilder.


Du velger selv om du vil ha linjer, og hvilke daglige rubrikker du ønsker å ha med. Og er du en ettersleper som meg, som ikke alltid får kjøpt almanakk i starten av året, så kan man jammen velge egen startmåned. Også perfekt for studenter eller oss lærere som gjerne vil at almanakken skal starte i august. Jeg liker!

Ønsker du å vinne en personlig almanakk - legg igjen en kommentar på dette innlegget. Vinneren trekkes 1. januar. Vil du se mer, sjekk ut facebooksiden deres eller instagram @personligalmanakk og taggen  #personligalmanakk.


Innlegget er sponset av personlig almanakk

30 kommentarer:

 1. Disse er superfine! :) Genialt med veggalmanakk for hele familien.

  SvarSlett
 2. JA, eg vil vinne! Eg prøver jo stadig å gå over til å bruke kalenderen på mobilen, men det er rett og slett et håplaust prosjekt for meg. Så JAtakk til papirutgave minst et år til :) Og takk for tips om å gi det som besteforeldregave. Då slepp vi å lure på ka dei skal få til bursdagen i 2014 :)
  Ragnhild (fast følger, men dessverre ikkje så fast kommentator)
  Ragga.hjelm@gmail.com

  SvarSlett
 3. De er så fine! Skulle gjerne hatt en på jobb!

  SvarSlett
 4. Jeg vil gjerne være med :)
  (signe4@hotmail.com)

  SvarSlett
 5. åja, jeg vil vinne! Jeg har hatt sånn før, de er kjempefine!

  SvarSlett
 6. Jeg ønsker meg virkelig en sånn almanakk. Liker best å ha det skrevet på papir :-)

  SvarSlett
 7. Almanakken holder orden i en hektisk hverdag.

  SvarSlett
 8. Så flott gave, og godt tips.
  Fortsatt god jul.

  Mvh astrid.d@gmail.com

  SvarSlett
 9. Den vil jeg da super gerne vinde. Vi bruger stadig en papir kalender til at styre ligistikken om børnenes aktiviteteter - og til at holde styr på msfplanen. Jeg krydser fingre.

  SvarSlett
 10. Den kunne jeg godt tænke mig - har det bedst med papir og blyant ;-)
  etakdk@yahoo.dk

  SvarSlett
 11. det er noe eget m papir og blyant, til tross for kule mobiler......
  estr2@online.no

  SvarSlett
 12. Åh, denne hadde vært helt gull å vinne!!
  Så utrolig praktisk å kunne velge det meste selv!!
  Sliter jo hvert år, med å finne "den perfekte" almanakken, men nå er det jo mulig å konstruere en selv!!
  Ha en fin søndag!
  Klem fra Mona :-)

  SvarSlett
 13. Jeg er med. Håper på vinnerlykke. :-)

  SvarSlett
 14. Jeg blir gjerne med i trekningen.
  Greit å slippe alle små lapper om ulike gjøremål.

  SvarSlett
 15. Skriver meg opp her! Kanskje jeg har lykken med meg

  SvarSlett
 16. Så kjekt å kunne gjøre almanakken så personlig! Jeg blir gjerne med på denne trekningen:)

  SvarSlett
 17. Smart :)
  Jeg vil være med!!

  SvarSlett
 18. Søren at jeg ikke viste om denne da jeg laget familiekalender til jul :) jaja, får prøve sjansen nå!

  SvarSlett
 19. Genialt og smart, denne ønsker jeg meg også jammen meg;)
  Fine romjulsdager til deg og dine fine!

  SvarSlett
 20. Jeg vil være med :) aareskjoldtm@hotmail.com
  Therese Marie Kjetilstad.

  SvarSlett
 21. Eg har alltid almanakk herifrå! Kjempegøy! hedda.h@gmail.com

  SvarSlett
 22. Ein slik ein vil eg gjerne vinne! Å få litt struktur på ting hadde nok ikkje skada for dette rotehovudet :)

  SvarSlett
 23. Er med! tina-amalie@hotmail.com

  SvarSlett
 24. Hej !
  Klart att jag måste pröva lyckan.Jag har ju ingen för 2014 ännu. Gott nytt år !!
  Mvh Maria F.
  iafahlen@hotmail.com

  SvarSlett
 25. Hei Vibeke ;). Jeg har kjempelyst til å vinne almanakken. For det første er jeg jo lærer. Og lærere liker system og slikt - det vet du. For det andre lever jeg med det som nesten er å leve med demens, som en bivirkning av å ha depresjonsdiagnose. Jeg MÅ skrive ned ALT jeg. Til å begynne med var det kjempeekkelt å bli så glemsk. Jeg hadde jo aldri glemt en avtale eller frist i hele mitt liv, til å egentlig miste taket på veldig mye. MEN nå har j kommet så langt at jeg tenker at - Nina - dette kan du egentlig ikke noe for at du glemte. Det er selvfølgelig best for alle om jeg husker - og til det trenger jeg hjelp. Godt nytt år!

  SvarSlett
 26. Hei, nok en lærer her som synes almanakken var kjempefin. I tilleg har jeg tre barn på under tre år, og da må man bare skrive ned alt for å greie å huske:)

  SvarSlett
 27. Hei og godt nyttår :) Jeg ønsker meg veldig gjerne en slik almanakk :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!