fredag 13. desember 2013

Klar for julemarked!

I helgen tar jeg med alt av varer og stiller meg i en koselig liten bod på Drøbak Torg. Bodene er nye av året, og det ser virkelig så koselig julete ut med julepyntet Drøbak og julehuset i bakgrunnen. Tror det blir helt supert!

Og jeg har fått sydd i det siste, selvom jeg er av typen som aldri synes det blir nok. Et klesstativ er fylt opp med bukser og kjoler. Jeg har sydd en bunke sminkepunger og pennal. I tillegg har jeg en haug med handmadeVibeke-ting. Jeg  kommer til å kjøre salg på alle handmadevibekeprodukter (kjoler, bukser, punger og diverse annet) , så der har du muliget til å gjøre noen gode kjøp!


Jeg er å finne på Drøbak Torg lørdag og søndag fra kl. 11.00. Håper vi sees!


2 kommentarer:

  1. Lykke til, ser ut som du har med deg mye fint!

    SvarSlett
  2. Held og lykke med markedet. Det er fine ting du syer,
    Mvh Lisbeth

    SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!