mandag 9. desember 2013

Julemarked i Drøbak

Nå til helgen blir jeg å finne i en av disse bodene på Drøbak torg på lørdag og søndag. Tenk å få innrede en sånn bod som en liten butikk. Det blir koselig! Samtidig må jeg innrømme at det blir litt rart å stå på marked i egen by... Men har fått med meg søsteren min som skal stå sammen med meg, så med godt selskap og mange kjentfolk blir det helt sikkert en hyggelig helg. Og med julehuset og julenissens postkontor rett bak (ikke på dette bildet), så skal man nok lete lenge etter meg julete plassering :) God jul folkens!

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med nytt navn! Veldig koselig navn, og enkelt å huske:-) Videre god adventstid til dere:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Glad for å høre at du likte det :) God adventstid til dere også!

   Slett
 2. Lykke til på julemarked! Spennende!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!