søndag 17. november 2013

Pinnekjøtt?

 
Her i huset spiser vi lite pinnekjøtt. Men det betyr ikke at vi ikke kan ha glede av pinnene. De er jo supre å leke med! Lille Håvard koser seg med å ta de inn og ut av en eske. Selv ser jeg ikke helt moroa i det, men han ser ut til å like det;) Henrik bruker de til alt mulig - Lage bokstaver, trekanter, firkanter, bygge hus, tømmer til tømmerbilen og til å løfte med sin lille gaffeltruck. Mange bruksområder altså! I går satt vi oss ned for å male noen av dem. Da blir de jo enda gøyere å leke med :)  Hett førjulstips herfra!

  


4 kommentarer:

 1. Så skjønt med så store gleder av igrunnen så enkle ting :) Takk for godt tips :) Pinnane ligg berre "til pynt" hos oss òg :) I år blir det nok lammesteik til jul. Noko nytt, kanskje ein ny tradisjon, mat som alle likar og toler - og som lagar seg sjølv. Mamsen sin favoritt ;)

  SvarSlett
 2. Hi, hi, så gøy å se pinnekjøttpinnene blir brukt til noe helt annet:)

  SvarSlett
 3. Smart gjenbruk. Det er bra at ungene kan leke med enkle ting, det utvikler kreativiteten! Men ikke ta dem tilbake til gryta etter maling, nei. Tror ikke rødt og blått pinnekjøtt smaker så godt ;-)

  Her ligger de i skapet fra januar til ny sesong i desember. Mmm, gleder meg til å finne dem fram :-)))

  SvarSlett
 4. Barn er så skjønne - det de leker best med kan være ting vi kanskje ikke tenker på som leker. Det er en av mammalærdommene jeg har lært av mine tre små :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!