fredag 29. november 2013

Kjole til mini

 Jeg elsker småkjoler! En av de beste tingene med å kjøpe overlock var at jeg kunne sy småkjoler for salg. 3 kjoler av tidligere sengeøy, og 1 vinterfin i babykord er klare.  350,- + evnt porto. Send meg en mail om du er interessert  - vibelig at gmail . com.

Også må jeg bare si at om du savner bloggen din i bloggrollen min så er det fordi alt ble borte da jeg gjorde om til vibelig.no. Så nå bygger jeg sakte med sikkert opp bloggrollen min. Har jeg hatt din der før, eller du tenker at jeg vil like bloggen din, så legg gjerne igjen en link i kommentarfeltet :)
Fin fredag til dere!

6 kommentarer:

 1. Vidunderlig søte kjoler!
  Buksa jeg kjøpte til Ivar er kjempefin på og passer godt siden det er strikk nederst. Han hadde den på på juleavslutning onsdag og var veldig tøff, synes vi.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy, Unni! Tusen takk for så fin tilbakemelding :) Og nå fikk jeg bloggen din tilbake i bloggrollen ogs. :)

   Slett
 2. www.kine-marie.blogspot.com :) :)

  SvarSlett
 3. Nydelige kjoler. Det er så gøy å sy, det går litt i perioder hvor mye jeg syr, det er så mye som er gøy.
  Ønsker meg en overlock.

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!