fredag 1. november 2013

Bleieposer

Dagene går unna for tiden. Når Peter er i permisjon og jeg jobber blir det mindre tid til blogging og sying. Men endelig er et knippe bleieposer ferdig. Her er fokus på gjenbruk. Gamle sengetøy og stoff fra Fretex har fått nytt liv. Posene lukkes med trykknapper i plast. Bleieposer har jeg sydd tidligere, men nå har jeg greid å presse prisen noe ned ved å droppe strykeinnlegg og bruke trykknapp istedet. Disse havner nok ikke i eplabutikken min med det første, men er du interessert kan du sende meg en mail på vibelig  at   gmail   no. Pris pr stk er 180,-

2 kommentarer:

  1. Hvor er de smukke, elsker dit farvevalg og altid flotte stoffer!!
    Tak for alle dine søde kommentarer hos mig <3

    SvarSlett
  2. Så flotte bleieposer, og så praktiske :)

    SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!