fredag 11. oktober 2013

Vibelig - Navnevalg og logo

Ai, så vanskelig det var å velge navn! Jeg var ganske sikker på at jeg ønsket å ha med Vibe i navnet. Men jeg ville samtidig ha et unikt navn som var lett å google. Googler man Vibe er det ganske sikkert at det ikke er min side man finner først. Jeg tenkte også på Vibeliebe, men da kommer det opp en del tyske sider av en litt annen karakter;) Jeg endte til slutt på Vibelig, som en forkortelse av alt som er Vibeke-lig.

Når navnet endelig var på plass var det neste ut å få nye merkelapper. Da måtte jeg finne layout og fargevalg. Søsteren min var behjelpelig med å skrive et ark fullt i mange fonter som jeg klippet opp for å se de litt hver for seg. Jeg endte til slutt med en font som jeg lastet ned fra dafont.com (der snakker vi mye å velge mellom altså! Så mange fine fonter.) Jeg landet til slutt på oransje og gul, men ser ikke bort fra at det dukker opp en turkis variant i fremtiden :)
Jeg ønsket meg foldin-lapper. Synes det ser ganske så fint ut på klær, og jammen funket det godt inni sminkepungene også!

9 kommentarer:

 1. Veldig fint med to forskjellige farger!

  Hvor bestiller du merkelappene fra? Må snart fylle opp selv :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med ny logo - den vart kjempefin! :)

  SvarSlett
 3. Elsker det nye navnet ditt, og layouten! Også er det helt i tråd med deg!! Gleder meg til å bli med på Vibelig-ferden!:)

  SvarSlett
 4. Veldig navn og logo. Hvor fikk du tak i de fine merkelappene?

  SvarSlett
 5. Gratulerer med nytt navn; stilig og velklingende! Logoen og merkelappene var kjempefine.

  SvarSlett
 6. Det ser flott ut, og eg syns navnet funkar kjempebra! Eg er inne i samme prosess no - ikkje lett å bestemme seg altså! Men trur eg har landa på eit navn. Så gjenstår utforming og sånn. Merkar at tre ungar stjeler mykje av mine intellektuelle evner så det går litt tregt dette her ;-).

  SvarSlett
 7. Gratulerer med nytt navn og "ny" blogg! Veldig fint, begge deler :)

  SvarSlett
 8. Kjempefine merkelapper, hvor bestiller du de? Liker navnet også, flott!! Gratulerer med ny side og navn, du er kjempeflink!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!