mandag 7. oktober 2013

En liten nyhet! Nytt navn - Vibelig.


 
En liten nyhet :) Jeg bytter nå navn fra Handmade Vibeke til Vibelig. Det er en tanke jeg har hatt i lang tid, og med barneklærproduksjonen klarte jeg endelig å bestemme meg for å bare gjøre det. Tanken bak Vibelig er at det skal romme alt som er Vibeke. Vibeke-lig forkortet til Vibelig.  Jeg kommer fortsatt til å sy de samme tingene i den samme gode kvaliteten, men nå med et annet merke. 

Nå er enkeltpersonsforetak opprettet og med god hjelp fra byVeronica sin Tore fikk jeg jammen en .no-side. Takk!

Navnebytte fører med seg en del ting. Blant annet har jeg nå en ny facebookside: https://www.facebook.com/vibelig . Jeg håper du vil følge med der for oppdateringer på blogg og butikken, samt å få egne tilbud spesielt for facebooktilhengere :)
Jeg kommer til å skrive litt mer om prosessen i senere innlegg, men for i dag ønsket jeg bare å dele nyheten med dere :) Fin mandagskveld til dere!


13 kommentarer:

  1. Tillykke med det nye navn - det er fint:-)

    Kh
    Anna

    SvarSlett
  2. Sikke et fint navn. Tillykke med det :-)
    KH Gitte

    SvarSlett
  3. Gratulerer med nytt navn! Kjempefint :-)

    SvarSlett
  4. Gratulerer! Spennende :) Lykke til!

    SvarSlett
  5. Tusen takk snille dere! Det føles skikkelig godt å endelig ha gjennomført det :)

    SvarSlett
  6. Gratulerer så masse! Stilig nytt navn:)

    SvarSlett
  7. Gratulerer med nytt navn! Mye mer særpreget, kort og fint og med schwung. Liker! Og godt valg av font i logoen - denne tror jeg lever lenger enn mange av de krøllete/hulter-til-bulterete på utskriften. Samtidig som den har nok særpreg. :) Lykke til med bissnissen! Og forresten: Kjempefin bukse, den så innmari god ut! <3

    SvarSlett
  8. Gratulerer med nytt navn :) Hører og ser bra ut!
    Navnebytter er ikke lett når det gamle navnet har festet seg her og der, nei - men verdt all ekstraarbeidet hvis man finner et navn man er fornøyd med ;)

    Jeg har også byttet - momoko er borte, nå er jeg Vinterbarn

    SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!