onsdag 16. oktober 2013

Bukse til Leo

Snille mannen til Veronica med bloggen byVeronica var så grei å hjelpe meg med å fikse domenet mitt vibelig.no. Det hadde jeg aldri fått til selv, og selvom Peter var godt i gang med å lese seg opp på emnet var det bare så utrolig godt å få den hjelpen vi trengte! Der sparte vi oss for mange timers frustrasjon og antagelig endel krangler;) Så tusen tusen takk Tore!

Som takk får gutta deres en bukse hver. Denne er til Leo. Første gang jeg har prøvd meg på ordentlig piping. Det funka fint! Sydde på pipingen før jeg sydde foret slik at det ikke skulle bli skeivt. Fort gjort at det sklir. Knappenåler var også temmelig uvurderlig.

Buksa er i babykord - mitt favorittbuksemateriale! Mykt og slitesterkt er topp kobinasjon. Desverre er det hatobjekt nr 1 å ta bilde av. Klarer ikke å få det fint. Produktbilder blir derfor er liten utfordring. Her ser det jo ut som om det er laget av et eller annet skinnende materiale... Tar gjerne i mot tips altså!


Og til sist må jeg bare si tusen tusen takk for alle kommentarer og fine tilbakemeldinger i forbindelse med navnebytte! Dere er greie altså! Jeg vet jeg henger skikkelig etter med å svare dere, men her går det unna om dagen. Nettopp ferdig med ulønnet permisjon og har begynt som lærervikar på ny skole. Så de dagene jeg ikke får vikartimer må jeg bare sy, sy, sy! Prøver å få til noe julemarkeder, så produserer så godt jeg kan. Og i mellomtiden nyter jeg å ha såpass mye hjemmetid, jeg virkelig elsker de morgenene med god tid til gutta mine :)

2 kommentarer:

  1. Altså! TUSEN tusen takk!! Boksene er fantastiske, og det er jammen meg bildene og!! Gleder meg maks til å putte gutta oppi Vibelig-bukser!! Du er råflink!!:)

    SvarSlett
  2. Så fine bukser! Eg har sydd to lignande til guten min, som og heiter Leo :-) men har blitt med desse to, får sjå om eg kan få tid til meir, blir inspirert av å sjå bilda dine her!

    SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!