onsdag 25. september 2013

Sengetøy

 
Håvard har fått "nytt" sengetøy. Med disse gladfargene skal vi bevare sommerfølelsen langt utover høsten. Dette har jeg hatt liggende på syrommet en evighet, og ikke engang tenkt på at jeg kunne bruke som det er. Typisk meg, tenker alltid at jeg må sy om ting før jeg kan ta det i bruk;) Putevaret hadde jeg allerede klipt opp og laget erteposer av for lenge siden. De er overraskende ofte i bruk og en ting jeg absolutt vil anbefale å sy!5 kommentarer:

 1. skønt print! virkelig fint.
  her er ærteposer også et hit så har lavet en bunke til pigerne som synes de er rigtig sjove :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg også har en hel haug! Jo flere jo bedre, og ungene elsker dem :)

   Slett
 2. Så fint mønster og fine farger :)
  Sånne erterposer minner meg om da jeg gikk på turn i min barndom, vi brukte dem til det meste ;)

  Janne

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, sant! Erteposer er er virkelig en slager altså :)

   Slett
 3. Tenker han sover godt med et sånt fint dynetrekk.
  Jeg er visst også som deg, tenker jeg må sy ting av dynetrekk istedenfor å bare bruke dem som de er!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!