onsdag 4. september 2013

fascinerende disharmoni

Jeg elsker lappetepper! Lar meg fascinere av at farger som egentlig disharmonerer allikevel blir seende utrolig fint ut sammen i et lappeteppe. Jeg liker det tilfeldige uttrykket, og de forskjellige detaljene. Dette var en bestilling jeg fikk, og det gjør meg bittelitt vondt å sende det avgårde for dette skulle jeg gjerne beholdt selv merker jeg :)

7 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå, at du gerne ville beholde tæppet selv. Det er fantastisk smukt og frisk i farverne. Jeg får da helt lyst til at lave et picnic tæppe til mig selv.

  SvarSlett
 2. Det forstår jeg godt, for tæppet er så fint i farverne - der er kontrast og harmoni på samme tid.

  SvarSlett
 3. rigtig flot, jeg elsker også lappetæpper! :)

  SvarSlett
 4. Tusen tusen takk snille dere! Så utrolig hyggelig med så mange koselige kommentarer :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!