torsdag 26. september 2013

Detaljer fra syrommet

 Endelig har jeg fått ryddet unna og organisert i skuffer på syrommet. Vanligvis flyter det litt over her inne. Man har jo ikke tid til å rydde når man er i en sy-flyt ;) Min lille inspirasjonsvegg er stort sett små lapper som Peter har skrevet til meg. Synes de er så koselige! Liker å ta vare på sånne hverdagsminner til de dagene da hverdagen ikke er fullt så fin. I dag er det temmelig luftig på klesstativet, men det planlegger jeg å gjøre noe med framover. Nå er det nemlig Peter sin tur til å være i permisjon, og min tur til å jobbe. Så de dagene jeg ikke får vikartimer skal maskinene få kjørt seg :) Ååå, som jeg gleder meg!4 kommentarer:

  1. Jeg elsker deg også når du stresser....det er så søt!!!

    SvarSlett
    Svar
    1. Den er min favoritt også! Og jeg er ikke spesielt loveable når jeg stresser altså;)

      Slett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!