torsdag 8. august 2013

Vakre!

Jeg blir så glad av disse vakre stoffene. For noen nydelige fargekombinasjoner! Har ikke sydd på det som føles som en liten evighet, og når jeg blar i disse merker jeg at det klør litt i hele meg. Det skal bli godt med en liten symaskin-date igjen snart :)


6 kommentarer:

 1. Gorgeous fabrics. Those are to die for. I'm looking forward to seeing what you make out of them. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Thanks :) I`m looking forward to it too ;)

   Slett
 2. Mange flotte stoff der, ja! Gleder meg til å se hva de skal bli til :) Skulle gjerne hatt bedre tid til både symaskina og alle de andre prosjektene jeg har liggende...

  SvarSlett
  Svar
  1. Tid, ja! det skulle jeg gjerne hatt masse mer av :)

   Slett
 3. Kjempeflotte!
  Apropos det, så kjøpte jeg en bleiepose av deg for en tid tilbake med turkise og grønne space invaders-figurer på, og da ei venninne av meg så den ville hun også så gjerne ha en slik. Har du mer av det stoffet, så har du en kunde. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig! En liten evighet siden jeg har sydd de bleieposene, men skal si fra om jeg plutselig får ånden over meg og lager en bunke :)

   Slett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!