søndag 18. august 2013

Sensommersalg

Sommeren er nok på hell. Har ikke helt avfunnet meg med det ennå, men skal la det sakte synke inn. I mellomtiden har jeg et lite kjolesalg. Noen av kjolene er satt ned fra 350,- til 290,-. Så ønsker du å bevare sommerfølelsen langt utover høsten og vinteren så passer disse kjolene helt supert over en strømpebukse og en liten genser :) Du finner de i min eplabutikk her.
Epla.no har forøvrig blitt nytt og superfresht. Anbefaler et besøk! 
 God sensommer til alle dere. Måtte den vare leeeeenge... ;)

2 kommentarer:

  1. hvor er de fine. jeg har en masse piger i familien, men de er desværre alt for store for dine kjoler. ha en fin søndag. Bente

    SvarSlett
  2. Nydelige kjoler! =) Jeg syr jo selv, ellers skulle jeg gjerne kjøpt slike til mine små!
    Give-away på gang hos meg om du vil være med.
    Nyt høstuka. Klem Tone

    SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!