mandag 8. juli 2013

Fargelenke på barnerommet


Ny greie på rommet til Henrik er en fargelenke langs veggen. Her har jeg bare tatt sirkler i ullfilt og sydd sammen i en lang remse. Kan man egentlig få nok farger på et barnerom? 

Av de tingene jeg er mest glad i på rommet er de håndbroderte bildene under som min farmor laget til meg og mine søsken da vi var små. Blir stadig vekk imponert over arbeidet lagt ned i dem. Så da synes jeg det er litt ekstra koselig at vi kan ta de i bruk :)


9 kommentarer:

 1. Hvor er der smukt Vibeke!

  SvarSlett
 2. Super skønt børneværelse. Jeg er vild med gulvet. Det har endda inspireret os til at male vores lille drengs gulv turkis. Når værelset er færdigt, får du det at se på min blog:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlett
 3. Looks beautiful! I love that blue floor! :)

  SvarSlett
 4. Pretty! Love the colors used in here. That drawer makes me sigh. :) Got my eye on your next posts.

  SvarSlett
 5. Nei, man kan aldri få nok farger :) Flott lenke!

  SvarSlett
 6. For et herlig barnerom! Og lenka passet godt inn! Likte at gulvet var malt i en skikkelig farge. Synes det er trist om barnerom bare er hvitt på hvitt. Og selvfølgelig digga jeg kommoden! Gult er kult!

  SvarSlett
 7. Tusen tusen takk snille dere :) Har aldri angret på det turkise gulvet! Gøy at dere liker det også :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!