søndag 7. juli 2013

Endelig

Endelig er det sommer! Og ikke bare sånn tøyse sommer, men ordentlig sommer! Endelig har vi fått testet ut hagens fasiliteter. Hengekøya er helt fantastisk, og for lille Håvard er det stas å få utforske verden på bakken :) Vi gleder oss til mange sånne sommerdager framover! God sommer til alle dere :)

3 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Så herlige bilder og unger;) Og likte hengekøya så godt at jeg drister meg til å spørre hvor du har kjøpt den?hihi!

  Finifin sommerkveld til deg;)

  -malla-

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Hengekøya har jeg kjøpt på bruktmarked på torget i Drøbak. Under hundrelappen og jeg var storfornøyd! Og fin sommerkveld til deg også :)

   Slett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!