lørdag 29. juni 2013

Sommerlig vognteppe

 
Forrige uke fikk jeg en bestilling på et vognteppe. Vanligvis er jeg litt restriktiv med å ta i mot bestillinger, da jeg synes det hemmer kreativiteten skikkelig og jeg bare har dårlig samvittighet dersom jeg syr noe annet. Men denne gangen hadde dama flaks, for dette teppet hadde jeg lyst til å sy + at fredag var Peters permisjonsdag og min sydag! Mitt i blinken altså, og vognteppet ble ferdig samme dag. 

Og vognteppe har hele sommeren i seg. Sol, sjø, blomster og grønt gress :)9 kommentarer:

 1. Fantastisk flott teppe! Heldig er han/ho som får ta dette i bruk :)

  SvarSlett
 2. Nydelig teppe! Jeg har et krabbeteppe liggende, det er ferdig til å quiltes og sy kant rundt - men har blitt liggende siden i høst... Nå ble jeg sannelig inspirert til å få det ferdig :-) God søndag til deg og dine.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra! Blir så glad når jeg kan bidra til at andre får lyst til å sy :)

   Slett
 3. Lovely quilts and summer colours :)

  SvarSlett
 4. hvor sjovt - har selv lige syet et tæppe igår med noget af det samme stof som du har brugt her :) Mit var dog et dukketæppe. Dit er blevet rigtig fint - skønne farver :)

  SvarSlett
 5. Hvor er det fint. Er vild med det prikkede stof!

  SvarSlett
 6. Så greie dere er! Tusen takk :)

  SvarSlett
 7. Åh, disse teppene er jo så utrolig vakre. Klarer ikke la vær å kikke på de med jevne mellomrom. Du er så flink til å sy!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!