tirsdag 25. juni 2013

Grønn selebukse


Endelig var det Håvard sin tur til å få nye klær. Han har vært en neglisjert type når det kommer til klær og stort sett arvet fra storebror. Men nå var det altså hans tur. Selebukse i ekte Gynther-stil (Børnetøj du selv kan sy). Her i størrelse 74. Antagelig litt stor i størrelsen, for Håvard har nok rukket å bli en størrelse 80. Litt trang til min lubne baby, men tipper den vil passe ypperlig til de fleste. Elsker virkelig disse selebuksene. Henrik bodde i en sånn en. Dvs i to sånne, for han rakk å slite ut den ene. Anbefaler å sy disse altså! Og har du ikke symaskin, eller foretrekker en ferdig variant så finner du størrelse 1-2 år i eplabutikken min her.6 kommentarer:

 1. Så deilige bilder! Herlige selebukser! Får jeg en sånn en en dag så må den ha sånne bukser! Definitivt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, gøy! Veldig deg-farger det her ja :)

   Slett
 2. Så utrolig flott bukse! Digger fargesammensettingen! :)
  Du tenker ikke å sy en sånn litt mindre størrelse av disse buksene da? Jeg digger den brune med gult på, men det er jo så leeeeenge til knøttet blir 1-2 år! ;) Kanskje jeg får sylysten over meg en eller annen gang. Når jeg får tid. :)
  ha en fin kveld!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Og jeg driver faktisk på :) Har klippet opp og er i full gang med å sy denne størrelsen for salg. Men den er veldig gøy å sy selv også altså;)

   Slett
 3. For en nydelig go'ing han er!! Flotte bukser er det også!:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!