onsdag 26. juni 2013

Frika?

Da jeg så dette rutete stoffet hos stoff og stil fikk jeg umiddelbart en ide om en bukse med lommer og bisèbånd. Her er turkis skråbånd brettet dobbelt og brukt som piping. Ikke helt optimalt, for det blir litt flatt. Men det fungerer absolutt. Som vanlig - strikk bak og flat i front. Den optimale bukseform til barn tenker jeg.

Peters reaksjon på buksa: Er den ikke litt frika?
Henriks reaksjon på buksa: Å, den var kul mamma!

Så en tidlig morgen før barnehagen fikk Henrik prøve buksa mot at jeg fikk ta bilder. Helt greit bytte synes jeg, så da tuslet vi barbeinte ut i morgendugget begge to og lagde fotavtrykk på steinhellene. 


7 kommentarer:

 1. Utrolig kul bukse!!! Likte de blå kontrastene! Skjønner godt at Henrik ville prøve den!

  SvarSlett
 2. Jeg trekker kommentaren min. Den er supermegakul!

  SvarSlett
 3. Skikkelig stilig var den buksa!! Og så mye flott som du syr! Legger meg like godt til som følger, og gleder meg til å se mer!!

  SvarSlett
 4. Den ble kjempestilig. Kontrastbåndet gjorde susen :) Var selv innom Stoff og Stil i forrige uke for å kjøpe tråd, men kom ut med mye mer enn det... Gleder meg til å komme hjem fra ferie, sånn at jeg kan få brukt symaskina.

  SvarSlett
 5. De er meget fine!
  Får helt lyst til at sy et par.... NU :-0

  SvarSlett
 6. Den er helt topp synes jeg! Kule kontraster!:)

  SvarSlett
 7. Så greie dere er! Tusen takk! Og velkommen skal du være Klestrollet :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!