torsdag 13. juni 2013

En rekkeJeg  SYR om dagen. Masse sying! Og det er så deilig å gå så inn i noe at man bare glemmer omverdenen. Dere som har en hobby vet hva jeg snakker om, sant? En rekke bukser har det blitt. Disse havner nok ikke i eplabutikken min, men skal få være med på marked. Ser du allikevel en du kunne tenke deg, eller lurer på størrelser eller andre detaljer så kan du selvfølgelig ta kontakt med meg. Og du - ønsker du å prøve noen av klærne, så er det fullt mulig å komme hjem til meg å kikke :)

3 kommentarer:

 1. Så mange fine plagg du syr !
  Den lyseblå med oransje lapper var bare så herlig :) Jeg syr også om dagen, holder på å sy om en kjole jeg fikk tak i på brukten. Og min søster ønsket seg masse fargerike puter. Koselig å sy ;)

  Ha en fin dag
  Janne

  SvarSlett
 2. Wauw Vibeke, ja du har da godt nok travlt!! Åh det første par ser skønne ud, hvilken kvalitet er det blå stof??

  SvarSlett
 3. Åh så mange fine bukser! Elsket spesielt den røde :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!