onsdag 19. juni 2013

Ballongbukse

Ingenting kan vel være særlig mer behagelig å ha på seg enn en løs og ledig ballongbukse. Her er det ingenting som strammer noe sted, og med ribb både oppe og nede varer denne buksa i lang tid :) Tenker jeg skal sy noen flere av denne modellen!


5 kommentarer:

 1. Så skjønn bukse!!! skikkelig sommerlig!!

  SvarSlett
 2. Härliga byxor! Jag har nyligen sytt ett par liknande till mig själv (med midjemudd och allt) och kan intyga att de är hur sköna som helst!

  SvarSlett
 3. Den så superherlig ut! En slik kunne jeg ha tenkt meg å ha selv også. :)

  SvarSlett
 4. Den ser deilig ut! Tror jeg må prøve meg på ribbekant nå som jeg har fått ny symaskin :) Det var det med tiden...

  SvarSlett
 5. den var utrolig kul! jeg liker stoffene du har valgt! jeg har litt lyst til å prøve meg på å sy en sånn bukse, men jeg er litt nybegynner når det gjelder sying. trenger man overlock maskin for å sy sånne bukser? Har du en oppskrift et sted?

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!