søndag 12. mai 2013

To stykker


 Gårsdagens trykknappfesting ga resultater, og to nye kjoler har funnet veien til eplabutikken min. Begge kjolene er i størrelse 74 og er sydd av gjenbrukte stoffer. Du kommer direkte til kjolen ved å trykke på bildet.


4 kommentarer:

 1. Det var noen herlige sommerlige kjoler, du! Smart å bruke trykknapper Ü

  SvarSlett
 2. Så søte! Smart med trykknakker :)

  SvarSlett
 3. Flotte kjoler, likte spesielt godt den første. Takk for innlegg om trykknapper - jeg gikk rett på Etsy og bestilte opp til flere. Nå blir jeg kanskje ferdig med det jeg har liggende uten å måtte sy knappehull... :)

  SvarSlett
 4. Ja, stoler ikke helt på knappehullsfunksjonen på min gamle symaskin.. Men trykknapper er topp!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!