onsdag 15. mai 2013

Stua i dag

 Endelig har jeg greid å få rydda i sofahjørnet. Pleier å starte ryddingen i gangen i begynnelsen av uka og jobbe meg innover. Sjelden jeg rekker helt til sofaen ;) Men i dag begynte jeg i sofahjørnet, og da ble det shinings!

Det meste av stua vår er hentet gjennom finn.no. Lampene er gamle greier som Peter har samlet på. Stoler på han når det kommer til lamper, for der har ha i grunn oversikt! Skal vise noen flotte lamper senere som han har fått tak i på loppis og gjennom finn. Blant annet kommer det er superfin lampe over det lille bordet her så snart vi får ledning fra ebay :) Følg med, følg med!


4 kommentarer:

 1. Himmel så ryddig! Tør ikke se rundt meg; leker, leker og atter leker... Må visst ta meg i nakken, men først litt lunsj :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, hele det store skapet rommer bare leker ;) Fort gjort å putte inn. Når det skal sies, så ligger de stort sett utover gulvet:)

   Slett
 2. Så fin en sofakrok dere har! Koselig!
  Og så er det veldig lurt å ha et stort skap til lekene. Kjekt å kunne gjemme når det kommer fokl på besøk! Eller om man bare skal ta helgevasken. ;)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!