fredag 3. mai 2013

sjarmerende retro!


For ikke lenge siden fikk jeg spørsmål om jeg ønsket å få tilsendt boka "Sjarmerende retro"  mot å skrive noen ord om den. Og gurimalla, gjett om jeg ville! Noen ting er bare for bra til å si nei til, og denne boka har jeg faktisk ønsket meg så det var jo rett og slett bare skikkelig flaks!

Og jeg ble ikke skuffet heller. Digger alle fargene og de inspirerende bildene. Her er lett gjennomførte prosjekter som får huset ditt til å bli litt mer retro og kult. Liker! Merker jeg er ektra begeistret for at det er sider satt av til syrommet :) Og vaskerommet,da. Ofte et neglisjert rom som jeg synes det er gøy at blir gjort litt stas på!

Mer om boka kan du lese her. Heia retro, og JA til sånne bøker!2 kommentarer:

  1. Her det du jo.. "Kjenner deg igjen" fra Epla, du lager veldig mye fint:-) Så da legger jeg meg herved til som følger! Jeg helt enig i at syrom og vaskerom ofte får for lite oppmerksomhet;-)

    SvarSlett
  2. Herlig bok!
    Retro er fargerikt, pent og morsomt :-)

    SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!