torsdag 16. mai 2013

Pennal med historie

Dette isblå/turkise stoffet kjøpte jeg gjennom finn. Forelsket meg i det med en gang og bare måtte ha det. Det grønne på innsiden var jeg og hentet hos en hyggelig dame i Asker. Hun hadde et helt rom full av stoffer, og jeg fikk lov til å stupe inn og ta med det jeg ønsket meg. Snillt!

Og det grønne under her fikk jeg av min venninne. Det har tidligere vært kjøkkengardiner :)

Nå har stoffene fått lov til å bli pennal, og du finner de i butikken min.

Jeg synes det er ekstra koselig når stoffene jeg syr med har en liten historie. Og jeg kan historien til de aller fleste av stoffene jeg har. En liten ekstra hyggedimensjon til syingen :) Hvordan er det med deg og dine stoffer? Har de en historie?4 kommentarer:

 1. Så mye flott du lager! Jeg blir så imponert over hvor raske du og andre er; nye ting (nesten) hver dag. Mine stoff har dessverre ikke så mye historie annet enn impulskjøpt på Stoff og Stil :)

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe, den historien har mange av mine stoffer også! :)

   Slett
 2. Så trivelig å lese :)
  Ja jeg har det akkurat som deg, får stoffer fra tanter, venner og kjente.
  Så fine penal du har sydd :)Jeg sydde en sminkepung i går, med oppskrift fra S&S.
  Men oppskriften var jo så vanskelig å forstå, da hadde jeg god nytte av den nye syboka mi "Made by me ". Men jeg ser en ting jeg skal gjøre ut fra dine bilder. Sy en ekstra søm ved glidelåsen.
  Takk for inspirasjon !

  Ha en fin 17. Mai feiring
  Janne

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, den ekstra sømmen gjør seg. Synes den er både dekorativ og nyttig, og det er en kombinasjon jeg liker :) Kos deg videre med sminkepungsying!

   Slett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!