mandag 6. mai 2013

Instagram-fotobok

En ting jeg bruker mye tid og penger på er fotobøker. Det er en av de beste investeringene vi gjør! Elsker å sitte å bla i gamle minner, ikke bare se de på skjerm. For Henrik også er det superstas å kikke på mennesker og steder han husker. Sånt blir det mange gode samtaler av :)

Min seneste fotobok er av alle instagrammene mine fra 2012. Det ble jammen en tykk bok, for plutselig var jeg visst instagramhekta jeg som alle andre... Det jeg digger med instagram er at det virkelig fanger stemningene i hverdagen!Boka er laget i Japan photo CEWE fotobok. For dere som ikke har testet det før så er det et veldig enkelt og brukervennlig fotobokprogram som man laster ned gratis. Man kan også bruke en veiviser i programmet dersom man ønsker det.

Til instagrambildene mine har jeg brukt den minste kvadratiske fotoboka. Superenkelt, for layouten går jo alltid opp! Jeg har valgt å ha noen helsides bilder. Fint for å få sideantallet i boka til å gå opp, i tillegg til at det bryter litt opp og fremhever de bildene du liker best :)

For å få til forsiden har jeg googlet instagram image bildesøk. Da er det bare å lagre bilde du finner, så har du forsiden din.


Dette innlegget hadde jeg nok laget uansett for jeg synes det er en så fin idè som jeg hadde lyst til å dele med dere. Men det gjør jo ingenting at Japan photo var snille nok til å sponse boka for meg i etterkant :) Takk dere!

14 kommentarer:

 1. Nøj hvor cool, skide god idé

  SvarSlett
 2. Kjempeidè! Ser utrolig lekkert ut og alle minnene samlet :)

  SvarSlett
 3. Åh, så flott bok! Vi lagde en slik bok av bryllupet vårt, men jeg hadde ikke tenkt over at jeg kunne putte håndarbeidsbildene inn i en slik - og de er det en del av. God i idé!

  SvarSlett
 4. Kvaliteten på Blurb.com er mye bedre. Jeghar testet alt som er på markedet, og Blurb er billigst i forhold til muligheter og kvalitet :) Fin måte å lagre minner på :)

  SvarSlett
 5. Slå smart! Det blir jo ganske mange bilder etterhvert på Instagram - morsomt å kunne forevige dem i ei bok :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke slå, altså... SÅ smart, skulle det stå ;)

   Slett
 6. Takk for smart tips! Godt muleg eg må teste ut dette :)

  SvarSlett
 7. Hvilken bra idé!! :O)
  takk for tipset..... :O)

  SvarSlett
 8. SUper idé med fotobok. Jeg ble så imspirert at jeg villelage en bok selv med bilder av ungene. Men h\jeg er så dum at jeg ikke forstår hvordan jeg skal få bildene fra datamaskinen inn på crewe siden??

  SvarSlett
  Svar
  1. Fotobok er gøy! Hvis du ser helt til venstre så kan du velge mellom bilder, design og layout. Der finner du igjen bildene dine i mappene du har lagret dem i :) Lykke til!

   Slett
 9. Kjempegod idé for å fange hverdagsøyeblikkene! :)

  SvarSlett
 10. Jeg fulgte anmeldelsene til fotobok eksperten og valgte smartphoto da jeg skulle lage meg en fotobok, synes de fungerte ganske bra :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!