torsdag 2. mai 2013

Handlenett av gardiner og sengetøy

Jeg er på gjenbruksbølgen om dagen, og gardiner og sengetøy har fått lov til å bli bærenett. Dette er forholdvis store handlenett med plass til mange varer etter handleturen. De ender i eplabutikken min etterhvert. Foreløpig er jeg bare overveldende fornøyd med å ha få tatt bilder etter at de har ligget ferdig en god stund ;) Ser du ett du vil ha så kan du selvfølgelig ta kontakt med meg på mail :)
5 kommentarer:

 1. Gjenbruk er suuupert!!! Kjempefine handlenett!!

  Fin dag til deg:)

  Silje

  SvarSlett
 2. Knallfine nett, og jeg digger at du tar deg tid til å ta pene bilder av alt du lager. :)

  SvarSlett
 3. Så fine! Hurra for retro!!

  SvarSlett
 4. Snille dere! Tusen takk!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!