torsdag 23. mai 2013

80?

Planen var å sy en jakke til Håvard. Størrelse 80 var lurt tenkte jeg, så varer den litt. Fram med Meedom og Meedom og jakkemønster. Sikkert kjekt med form 3, siden den tross alt skal være utenpå. Men gurimalla, underveis viste den seg å være enorm! Faktisk akkurat passe til Henrik på 3 og et halvt. Så da var det bare å legge til en liten lengde nederst, og kjøre på med lang ribb på armene. Og så hadde plutselig Henrik ny jakke i stedet for Håvard. Urettferdig tenker nok Håvard, og hadde han kunnet snakke så hadde han sikkert protestert. " Kan ikke du sy en jakke til meg også da,mamma? I brun kord, kanskje?" Helt sikkert det han ville ha sagt;) Så da står det på planen over syprosjekter framover.
8 kommentarer:

 1. Tenkt at du faktisk kan lage klær til ungene dine!
  Synes det er så kult jeg :)

  Kjempefine jakka på skjønne Henriksen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, ja det er jo litt kult! Moro å kunne fikse noe som bare de har + at jeg liker tanken på at de er rettferdig sydd (selvom det er mye kveldsjobbing og ugunstige arbeidsforhold;)

   Slett
 2. Kjempefin jakke!

  Ja de er litt store noen av disse oppskriftene, da er det greit å ha flere barn ;) Jeg skulle sy en buske til lillebror i str 92, den passet perfekt til storesøster som bruker str 110.

  SvarSlett
  Svar
  1. Blir ikke helt klok på de størrelsene, nei.. Også skjønner jeg ikke helt passformen på noen av dem heller. Får heller prøve noen andre mønstre tror jeg :)

   Slett
 3. Flott jakke! Nydeleg med det blomstrete stoffet i hetta:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Er litt forelska i det blå blomstrete stoffet om dagen :)

   Slett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!