tirsdag 30. april 2013

Nyhet i nettbutikken!

Endelig er disse kjolene på plass i eplabutikken min! De har ligget halvferdige en god stund mens jeg har ventet på en leveranse med knapper. Har en liten haug til, men venter fortsatt på en annen type knapper som forhåpentlig vis kommer snart.

Men gurimalla, disse var gøye å sy! Mest fordi jeg som guttemamma har litt kjoleabstinenser jeg bare må få ut. Vel er jeg for at gutta kan gå med alle type farger, men blomstrete er ikke nødvendigvis helt godkjent. Og ihvertfall ikke sånne feminine mønstre og fargekombinasjoner som det her. (Når det er sagt så har jeg faktisk sydd en bukse med blomster på til Henrik). Noen stoffer jeg har bare skriker etter å få lov til å bli småkjoler. Og nå kan de få lov til å bli det :) Har jeg nevnt at jeg elsker overlocken min;)

Disse finner du i min eplabutikk, og du kommer direkte til kjolen ved å trykke på bildet.

8 kommentarer:

 1. Nydelig kjole! Herlig kombinasjon av prikker og blomstrete.

  SvarSlett
 2. Søte kjoler! Har et par tilsvarende liggende som venter på knappehull, men jeg har ikke sydd knappehull før, så jeg kvier meg litt...

  SvarSlett
  Svar
  1. Min maskin er utrolig dårlig på knappehull. Derfor har jeg gått for trykknapper. Både dekorativt og enkelt i bruk :)

   Slett
 3. Inspirerande, Vibeke! Som alltid!! :)
  Eg får lyst til å rydde bittelitt på sybordet, slik at maskinene kjem fram i lyset igjen, og så vil eg syy! Har forresten bestemt meg for at stofflageret snart skal få ei opprydding også, ikkje berre fordi det er eit relativt rotete område av huset, men fordi mange av stoffa mine rett og slett ikkje inspirerer meg. Og slik vil vi vel ikkje ha det?! JA til inspirerande, blomstrande (og blomstrete), fargerike og fiine stoff! :)

  Ha ein fortreffeleg 1.mai!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen tusen takk! Og jeg er så enig! Har pakket unna endel stoffer som bare irriterer meg og som jeg vet at jeg ikke får noe ut av. Fin anledning til å gi avgårde til loppis :) JA til flotte stoffer! God rydding i lageret :)

   Slett
 4. Så utrolig flotte kjoler! Kjempeflotte! :)
  Men når det er sagt, så må du fortsette å inspirere oss med flotte gutteklær også! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Og jeg kommer aldri til å slutte å sy gutteklær :) Det blir bare jenteklær i tillegg:)

   Slett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!