mandag 18. mars 2013

Soveromsskatoll

 Skatollet som vi fant på finn.no i høst har fått plass på soverommet. Foreløpig umalt. Er så dårlig på å bestemme meg for hvilken farge jeg skal velge, og det lider endel maleprosjekter under. Deriblant dette. Men i grunn liker jeg det litt, så da føles det greit allikevel :)

Sengeteppet sydde jeg for lenge siden av restestoffer. Du kan se det nærmere her om du vil . Det er altfor lite for senga, og et nytt sengeteppe står høyt på lista over ting jeg har lyst til å sy.

Ha en fin dag da, dere!8 kommentarer:

 1. Liker den som den er;)men den blir helt sikkert superfin med maling og/eller tapet også;) nydelig sengeteppe.
  Finfin dag til deg.

  -malla-

  SvarSlett
 2. Enig med malla over her; den passet veldig godt inn som den er!
  Også må jeg si at jeg synes du tar veldig fine interiørbilder! :)

  SvarSlett
 3. Nydelig skatoll som passer perfekt inn på soverommet deres :)
  Det er jo fint som det er også, kunne jo prøve å gi det litt olje eventuelt.
  Men ser det for meg malt og :)

  Ha ei fin uke du også !
  Janne

  SvarSlett
 4. Lekkert! Synes den er veldig fin som den er! Fin kontrast i rommet! Men, om jeg skulle malt den - ville jeg valgt en lys mint farge..:)

  SvarSlett
 5. Flott skatoll! Jeg forstår at du synes det er vanskelig å velge farge - det er så mange fine farger å velge mellom... Det er fint som det er, og det kommer helt sikkert til å bli flott når du en gang får malt det :)

  SvarSlett
 6. Jeg må bare stemme i med mange av de andre. Den er kjempefin som den er:)
  Så fint det var med 6 små skuffer under istedenfor 3 store. Det har jeg ikke sett før!

  Forresten, så har endelig teflonhjernen min registrert at du mangla adressen min, men jeg kunne ikke finne e-postadressa di noe sted? Sendte deg i alle fall en melding via epla, så der har du adressen i alle fall. God påske:)

  SvarSlett
 7. Hurra! Du hadde vinnerlykke og vant min giveaway! Så da kommer det pakke etter påske med hekla pung. Kom med fargeønsker før søndags morgen, for da reiser jeg på ferie, så skal jeg se hva jeg kan fikse:)

  SvarSlett
 8. Lekkert skatoll! Hva vasker du tingene du kjøper med? Vil at det skal være reint liksom ;). God påske:) lene

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!