mandag 25. mars 2013

Sånn...


...ser det ut når jeg er i lappeteppemodus. Et nytt restestoffprosjekt er underveis. En flik her og en flik der blir til slutt et stor teppe. Nå har jeg gått over alle stoffene i skapet og klippet av de små bitene som ikke kan brukes til noe særlig. I tillegg har jeg jo kassen med restestoff som jeg alltid sparer på. Så nå sorterer jeg små lapper etter størrelse og satser på at de til sammen går opp og blir til en stor lapp. Gøy, men fryktelig tidkrevende.

En liten bunke iPhone-etuier vil finne veien til min butikk i løpet av kort tid.  Endelig har jeg fått tatt bilde av dem. Ser du en du har lyst på så kan du selvfølgelig sende meg en mail. mailadressen finner du på profilen min :) Fortsatt god påske til alle dere!
9 kommentarer:

 1. Simply beautiful!!! :) xo

  SvarSlett
 2. Så veldig mange fine stoffer du har :-) Skal ta en nærmere kikk på de iphone-etuiene når de kommer i butikken din! Klarer jo ikke bestemme meg for hvilken jeg har lyst på. Alle er jo sååå lekre :-) Ha en fortsatt fin påske!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Bare å sende en mail om du finner en :) God påske til deg også!

   Slett
 3. Mye fint :) Gleder meg til å se lappeteppet. Det ser ut som en enormt tidkrevende jobb... Kos deg med arbeidet :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk! Ja, tidkrevende, men allikevel så verdt det :)

   Slett
 4. Sukk! Så utrolig mye fint tøy.

  Mari

  SvarSlett
 5. Hei! Utrolig mange fine stoffer. :)
  Hvor har du fått fatt på den sort/grå ullstoffet som er på den siste iphone-casen? Hadde vært perfekt til et omtrekkingsprosjekt jeg har.. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei :) Ullstoffet er fra stoff og stil :) Lykke til med omtrekningen!

   Slett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!