torsdag 7. mars 2013

Malagaklær

Uken som var har vært tilbragt i varmere strøk. I Malagaområdet i Spania. Og vel var det deilig med vår og sol selvom det store sommerværet lot vente på seg :) Og uansett er det herlig med ferie og bare tid til å være sammen!

På bilde over: Jakke jeg sydde til Henrik da han var baby. Noe av det første av barneklær jeg sydde. Mønster fra Gynterboka. Sydd i fleece og kantbånd laget av Amy Butler-stoff. Lappeteppe sydde jeg dagen før avreise i desperat forsøk på å ta med meg våren inn. Sydd av gjenbrukte stoffer og med dobbelt fleece. Supert sprelleteppe til Håvard :)

På bilde under: Brun kordbukse til Henrik. Flat i front og med strikk bak. Perfekt! Skal vise nærmere siden :)

Og et stort hurra til slutt: I dag har jeg hentet meg en overlock og sytråd. Endelig blir det kanskje litt barneklær til salgs :)11 kommentarer:

 1. Så fint fargerikt teppe !
  Og guttene dine sjarmerer meg ;)
  Må være godt å ha et avbrekk i hverdagen og vinteren.
  Sola har tittet frem i Trøndelag i dag, JIPPI !

  Janne

  SvarSlett
 2. Så deilig med ferie! Nå skal det bli godt med litt vår her hjemme i Norge også! :)
  Den jakka var kjempefin! Jeg har også den boka - kan du si meg hva den jakka heter, evt. sidetall?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ferie er herlig ja! Og takk! Husker ikke hvilket mønster jeg brukte, det er så lenge siden. men mener at jeg brukte standardmønsteret på jakka, men at jeg gjorde sidene rette og buet hette istedet for spiss. Egentlig bare plain jakke. Kan sikkert finne lignende mønstre overalt tipper jeg :)

   Slett
 3. Oh I love the little coat! :)

  SvarSlett
 4. Lykke til med barneklessalg, Vibeke ;). Blir spennende å følge med på. Du må vise fram overlock-modellen du har kjøpt. ENDELIG har jeg fått tredd min overlock igjen også som har vært stuet bort siden Tobias sin konfirmasjon i fjor. Jeg kjøpte vel en litt mer komplisert maskin enn jeg egentlig trenger...

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, vi får se. Foreløpig driver jeg å prøver meg fram. Men liker at jeg har muligheten. Har jo så lyst til å sy små kjoler, men har jo ingen å sy sånne små kjoler til... Og å tre en overlock ja.. Ikke min favorittgreie merker jeg. Jeg som synes det er kjedelig nok å tre en vanlig maskin. Men gleder meg til å se hva du skal sy!!

   Slett
 5. Stilige gutter! Kjekt å komme seg vekk selv om været kanskje ikke er det beste :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ferie sammen og masse tid er virkelig gull:)

   Slett
 6. Skikkeleg vårleg og flott teppe du har sydd! Flotte gutter! Eg har to jenter på same alder som dine gutter, men kjole på ho minste er skikkeleg upraktisk, og ho eldste vil helst gå med bukser:-)Då er det gildare å laga ting som vert brukt.
  God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig! Har sydd masse upraktiske greier som bare blir liggende... Men synes det virker så kjekt med bare en kjole over strømpebuksa. Buksene klumper seg sånn under barnehagedressen. Men så lenge det blir brukt er jeg happy, jeg:) God helg til deg også!

   Slett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!