lørdag 16. mars 2013

Magnettavle på barnerommet og klutevinnere


Rommet til Henrik har fått en magnettavle. Synes det er så praktisk for å henge opp tegninger og diverse andre saker. For å trekke inn litt elementer fra det gamle barnerommet på Oppsal, valgte jeg å tapetsere den ene delen med rush hour - tapeten fra ferm living. Synes det ble riktig så bra, helt til dagen etter da tapeten hadde begynt å løsne.. Er visst ikke bare bare å tapetsere på en så glatt overflate.
Og til slutt: Fysøren, jeg hadde ikke ventet en sånn respons på klutene altså. Så mange fine ord at jeg ble jo helt satt ut. Det var virkelig en opptur. Takk snille dere! Vinnerne er trukket og det ble nr 1 og nr 35. Synes alltid det er litt artig når random.org velger nr 1 :) Binemor og Smilehull får tilsendt kluter i posten.5 kommentarer:

 1. Juhuuuuuu jeg vandt! Ej hvor er jeg glad Vibeke :)
  Jeg sender dig straks en mail

  SvarSlett
 2. Hurra!!! Andre give away jeg vinner denne uka:)
  Flaks jeg har tippa lotto i dag;)

  Man får aldri for mange kluter, så dette blir knall.
  Gleder meg til pakke i posten:)

  SvarSlett
 3. it's so colourful and so cosy! Love it!

  SvarSlett
 4. Så fint barnerom. Og tapet på magnettavla var så kult. Synd det begynner å løsne. Har opplevd det samme når jeg tok tapet på krakk fra Ikea som var ferdigmalt. Måtte male oppå selv med bengalack før jeg tapetserte på nytt. Den andre pusset jeg litt ned før jeg tapetserte på ny. begge delene funket! :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!