mandag 11. mars 2013

H

I dag er jeg hjemme med syk Henrik. Sånt blir det fort en liten H av :)

2 kommentarer:

  1. I disse facebook og instagramtider får jeg jo ikke kommentert så mye her på bloggen! Men, herlighet så mye fint du har laget siden sist jeg la spor etter meg! Buksene ser bare fantastiske ut! Digger formen på dem!:) Ikke morsomt med sykdom, men det er da litt koselig å få lov til å dulle litt med de store også! Kos dere så godt dere kan i dag! Kjempefin H! Klem fra meg:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk! Det er mitt lille frirom når jeg får lov til å sy, og det trengs endel frirom om dagen for å si det sånn ;) Kos deg hjemme med lille Tim! Klem :)

      Slett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!