fredag 8. mars 2013

Eplekjekk

 Bukse i brun babykord til Henrik. Som de andre er denne flat foran og med strikk bak. Denne buksa har strikk nederst. Perfekt når buksene er akkurat litt for lange sånn at de kan vare leeeeenge. Lommene har fått bisèbånd og har eplestoff på innsiden. En epleapplikasjon fra stoff og stil er strøket på den ene lommen. 

Og jeg ser at noe annet enn lyseblå sokker ville ha gjort seg til denne buksa;)

Fin helg til alle dere! og igjen må jeg bare si tusen tusen takk for alle kommentarer dere legger igjen her. Snille dere!13 kommentarer:

 1. Syns klærne du lager er kjempefine! Jeg ble så inspirert at jeg har bestilt stoff for å lage noen slike selv til min snart 2 år gamle jente :-) Smart med strikk bak og flat foran, skal prøve meg på lommer også!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så utrolig koselig!! Kos deg med syingen du også:)

   Slett
 2. De er SÅ lækre de bukser. Kh Maria

  SvarSlett
 3. Jättefina byxor! De ser sådär sköna ut att man nästan skulle vilja ha ett par själv. :) Gillar också kläderna och täcket i förra inlägget!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) Hadde vært fint med noen i voksentørrelse ja!

   Slett
 4. Koselig bukse - ser veldig god ut. Gjorde seg med eplet på lomma :)

  SvarSlett
 5. Så fin bukse:-)
  Jeg må si at jeg syns at den tapeten og var veldig kul, hva heter den, eller hvor har du fått tak i den?
  Takk!
  Siwikoen

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Husker ikke hva tapeten heter i farten, men den er bestillt fra wallpaperdirect. Masse fine tapeter der!

   Slett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!