lørdag 9. mars 2013

Elna 664- My new love


Etter å ha ønsket meg en overlock en liten evighet har jeg endelig fått en i hus! Jeg elsker den!  Hadde ventet meg masse frustrasjon med starttrøbbel og vanskeligheter med innstillinger. Tror Peter var klar for å flykte huset på kort varsel, for jeg blir så vanvittig sint når ting ikke virker! Men det var ingen grunn til å flykte, for dette gikk jammen bra. Så kvinnedagen i går ble feiret sammen med mitt nye vidunder. Fortsatt litt i startfasen, men tror vi skal bli bestevenner Elna og jeg :)4 kommentarer:

 1. Gratulerer! Eg har aldri klart å bli heilt fortrolig med min, men har stadig ambisjonar om å bli det. Det er nok berre øving som skal til!

  SvarSlett
 2. Åååå, eg ønsker meg så veldig ei sånn maskin!! Sjølv om eg innimellom prøver å overbevise meg sjølv om at eg ikkje treng ei sånn, så veit eg innerst inne at behovet er veeeldig stort;)
  Grattis!

  Misunnelig klem Silje

  SvarSlett
 3. Gratulerer! Livet med overlock er definitivt morsommere enn uten overlock!

  SvarSlett
 4. Jeg og "Eva" er også bestevenner! Fikk maskinen av min mann til bursdagen i januar:)
  Elisabeth H

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!