tirsdag 12. mars 2013

3 nødvendigheter på kjøkkenet

3 Ker. Kalender, kluter og kaffe. Nødvendigheter i hverdagen min, og derfor en sentral plassering i vinduskarmen på kjøkkenet. Kalenderen har jeg skrevet om før her.

Ha en fin vårdag alle dere!

6 kommentarer:

 1. Nesten samme nødvendigheter som mine :D Er over storforbruk-av-kluter-stadiet nå da, så kanskje bytte ut dem med iphone + øreplugger = musikk på buss til og fra jobb. Nødvendig, nødvendig (klutene dine er skikkelig tøffe da, og kan sikkert brukes i lang tid etter babystadiet tenker jeg).

  Fin kalender! Kule bilder og sitater attpåtil - helt etter min smak.

  Ha en fin dag videre!

  SvarSlett
 2. Liker tingene du må ha:) Trenger ikke kalender og så mange kluter jeg da;)Voksne barn vettu:) Den stoffkurva er superfin og kaffeboksen har jeg maken til på hytta:)

  Klem Trine:)

  SvarSlett
 3. ja noen likheter her hos meg=)

  Ønsker deg en fiiin tirsdag!!

  Klem fra Yvonne.

  SvarSlett
 4. Kalender, klut og kaffi er viktig med små barn i hus:) liker kalenderen din kjempegodt:) ja, og korga til klutane:)
  Fin dag til deg!
  Silje

  SvarSlett
 5. Kalenderen henger sentralt på kjøkkenet, men fungerer bare i den grad mannen i huset klarer å bruke den... Kluter går det med i hauger med tre små i huset - og forbruket av kaffe (cappuccino) øker proporsjonalt med antall unger :) Forstår godt at det er tre essensielle ting i livet :)

  SvarSlett
 6. Det var så god ide det med å bruke slitne stoffer til kluter at jeg har notert det ned, så ved kommende opprydding i stoffrotet skal jeg legge til sides de stoffene som skal bli kluter! Takk for tips!
  :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!