lørdag 9. februar 2013

To kurver med kluter i høy gjenbrukfaktor

  
Jeg har endel stoff som jeg synes er noe av de fineste stoffene. Men stoffene er vevd såpass grovt at de stort sett bare passer til dynetrekk og ikke egner seg helt til punger. Så jeg har bare hatt de liggende der og kikket på de fra tid til annen, i påvente av at jeg plutselig skulle få bruk for de.

Men så gikk det opp for meg at de er jo ganske likt vevd som de gassklutene vi har kjøpt til Håvard. Og da gikk jeg helt i klippe- og symodus og var nærmest utilsnakkelig til jeg hadde sydd opp mot 40 kluter (!). En av mine skavanker er at jeg ikke klarer å slutte før jeg har BUNKER. Og da måtte jeg selvfølgelig ha kurver til å ha de i. En til badet og en til kjøkkenet. Selvfølgelig i gjenbrukt stoff det også, siden jeg var på den bølgen.

Og det føles SÅ godt å nytte meg av disse fine stoffene til noe jeg bruker hver eneste dag. Sånt blir jeg bittelitt glad av :)

12 kommentarer:

 1. Så fiiine! Åh, jeg blir glad av å se fargene :)

  SvarSlett
 2. men ååh så fint! kurven med alla klutarna i ser ut som riktiga karameller! finfint!

  SvarSlett
 3. for noen herlige og glade bunker du har sydd!

  SvarSlett
 4. Ooooooh they are so very awesome!!!

  SvarSlett
 5. Så smart! Og så dekorativt! Skulle hatt noen sånne til gulperen min her hjemme, sammen med små siklesmekker :) Passet veldig godt i kurvene du har laget.

  SvarSlett
 6. Blir ikke bedre, nyttig og stilig! Jeg liker også å sprite opp "hverdagstingene" mest mulig...Og så gjenbruk i tillegg! Skjønner godt at du ble lykkelig av dette.

  SvarSlett
 7. Kjempefine kluter! Superlurt!

  SvarSlett
 8. Kjempelurt!!
  Og de fargene da, gjør en jo glad, bare ved å se på dem!!
  Herlig å hvile øynene på de kurvene da :-)
  Klem

  SvarSlett
 9. Elsker disse. Har du for salg? Gjerne et sett med flere?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hmm, hadde i grunn ikke tenkt det.. Men skal absolutt tenke på det :)

   Slett
 10. Takk dere! Det er virkelig kjekt med en haug lett tilgjengelig :)

  SvarSlett
 11. Seriøst: Du er så kreativ og dyktig og tryllar fram alt mogleg fint og praktisk. Som dødsfine, retro klutar. Genialt! :) Eg kunne gjerne tenkje meg ein slik bunke òg til dagleg bruk. Men så var det den tida, då... Kanskje eg burde ha fått flinke deg til å sy nokre til meg i staden ;)
  Å, sukk, eg elskar den kule, gule hylla òg :)
  Ha ein fin, fargerik dag :)
  Klem, KristiN

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!